Pastele de garnitură de primă clasă, datorită formei sale, pot fi amestecate cu diferite ingrediente. Este unul dintre cele mai frecvente tipuri de paste, care este un produs indispensabil pentru pastă de varză și de brânză de vaci.
Ingrediente: făină, ouă, apă
Alergeni: gluten, ouă
Timp de fierbere: 5 minute
Valori nutriționale | Valori nutriționale/ 100g |
Valoare energetică | 1554kJ/ 370kCal |
Lipide | 3.0g |
Glucide | 71.2g |
Proteine | 13.5g |
Alergeni: conține gluten și ouă |
Supă de pui și alimente delicioase cu paste Váncsa
Ce să gătim azi?
Apare intrebarea zi cu zi. Multe ori vine bine o nouă rețetă între preparatele obișnuite, sau pur si simplu servește ca idee pentru un prânz delicios. Aș dori să vă amabilez cu o colecție de retete în continuă expansiune lângă delicioasele paste uscate. Sperăm ca putem ajuta, atât în prepararea preparatelor de zi cu zi, cât și în proiectarea meniului festiv!