Românã | English | Magyar  
PRODUSELE
Paste Fainoase cu 8 ou
Paste Fãinoase cu 4 ou
Mucenici
Specialitãþi
COMANDA
Opinii clienþi


Paste Fãinoase Diabetice
 
Prima paginã Istoric Enciclopedia Pastelor Rãspunsuri de la experþi Reþete Contact

Prima paginã

          Producția de paste fãinoase tradiționale reprezintã activitatea principalã a societãții noastre din Sfântu Gheorghe, zonã cunoscutã printr-o varietate de produse tradiționale, în special din domeniul alimentar.

          Societatea și-a început activitatea în 1990, pe baza unei rețete tradiționale de peste 100 de ani, cu producția de fidea și tãiței de casã, în procesul de fabricație folosind fãinã de cea mai bunã calitate și ouã proaspete, fãrã utilizarea conservanților, ingredientelor artificiale sau coloranților. La cererea pieței am lãrgit gama de produse, momentan producem peste 30 de tipuri, s-au realizat investiții în infrastructurã și tehnologie.

Atât în procesul de fabricație a pastelor fãinoase tradiționale cât și la ambalarea acestora, se utilizeazã metodele tradiționale de prelucrare și ambalare manualã, numai astfel se poate obține gustul original.

       Printre principalele produse se numãrã sortimentele pentru supe: fidea de casã, tãiþei zimþaþe, frunzulițe, melcisori pentru supe (specifice formelor de paste folosite la nunþi în Ardeal), rombulețe,  pãtrãțele, benzi zimþate.

       Pastele scurte sunt de diverse forme: spirale, melci  cele mai folosite forme în regiunea noastrã, pene, melci spiralaþi, pãtrate mari consumate lângã varzã(tot o specialitate a regiunii noastre), scoici, pipe mari ºi mici.

Spre bucuria noastrã, dupã 20 de ani de experiențã pe piața de paste fãinoase din România, putem sã afirmãm cã existã o tendințã de creștere a consumului pastelor fãinoase tradiționale cu ouã, produse premium  și sperãm cã produsele noastre (gustul produselor noastre) vor fi apreciate și de specialiștii,  consumatorii cei mai exigenți.

Continuãm sã dezvoltãm gama de produse ºi sã extindem oferta de paste fãinoase realizate din fãinuri speciale, integrale ºi cu conþinut redus de hidrocarburi, destinat consumatorilor diabetici.

 
 
Parteneri | Opinii Clienþi | Comanda | Contact

design Modern Visual Graphics, programed by: Lokopi Web