Românã | English | Magyar  
TERMÉKEK
8 tojásos száraztészta
4 tojásos száraztészta
Mucenici
Specialitások
RENDELÉS
Fogyasztói vélemények


Diabetikus Tészta
 
Kezdõlap Történetünk Tészta enciklopédia Szakértõnk válaszol Receptek Kapcsolat

Kezdõlap

          Vállalkozásunk fõ tevékenysége alakulása óta a hagyományos, tojásos termékek gyártása. Sepsiszentgyörgy, cégünk székhelye,egy olyan vidék, ahol sokféle hagyományos terméket gyártanak, fõleg élelmiszert.

      Cégünk, vállalkozásunk 1990-ben indult, csak a „vékonylaska", ahogyan nálunk mondják, készitéssel. A gyártási folyamatban minõségi lisztet és friss tojást használunk, szinezék- és adalékanyag nélkül. A fogyasztók, piac kérésére fokozatosan új termékeket vezettünk be, köret- és levestésztákat. Jelenleg több mint 30 féle tésztát gyártunk, folyamatos befektetéssel és piackutatással sikerült fenntartani vállalkozásunkat.

A hagyományos elõállitási, száritási módszereket használjuk a gyártás folyamatában, a termékek csomagolása csak kézzel történik, betartva a higiéniai és egészségügyi szabályokat.
Levestészták: cérnametélt, bordástészta (lúdgége, csigatészta), eperlevél, eperszalag, zabszem, betûtészta, csillagocska.
     Körettészták: széles, recés metélt, orsótészta, kicsi és nagy pipa, kicsi és nagy kagyló, tollhegy, malacfarok, káposztáskocka (vidékünkön legkedveltebb körettészta).

     Az utóbbi évek tapasztalata bebizonyitotta, hogy nemcsak vidékünkön, Erdélyben, hanem országszinten mind nagyobb és nagyobb érdeklõdést mutat a piac a hagyományos „termékkultúra" iránt, ezért a jövõben nemcsak a premium, házi jellegû tésztagyártással foglalkozunk hanem egész kiõrlésû, csökkentett szénhidráttartalmú lisztbõl is gyártunk tésztát, cukorbetegeknek.
 
 
Partnereink | Fogyasztói vélemények | Rendelés | Kapcsolat

design Modern Visual Graphics, programed by: Lokopi Web