Românã | English | Magyar  
PRODUSELE
Paste Fainoase cu 8 ou
Paste Fãinoase cu 4 ou
Mucenici
Specialitãþi
COMANDA
Opinii clienþi


Paste Fãinoase Diabetice
 
Prima paginã Istoric Enciclopedia Pastelor Rãspunsuri de la experþi Reþete Contact
 

Paste Fainoase cu 8 ou

   Sortimentele de supã ca, fideaua ondulatã ºi dreaptã, frunzulițele, rombuleþele sunt cele mai populare forme în regiunea noastrã, folosite în nunþi, cu ocazia sãrbãtorilor. Folosim  ouã proaspete, fãinã grisatã pentru a obþine un gust specific de „casã”.Sortimentele de supã ca, fideaua ondulatã ºi dreaptã, frunzulițele, rombuleþele sunt cele mai populare forme în regiunea noastrã, folosite în nunþi, cu ocazia sãrbãtorilor. Folosim  ouã proaspete, fãinã grisatã pentru a obþine un gust specific de „casã”.

    La realizarea produselor tradiționale se respectã cu strictețe tehnologia laminãrii pastelor, ulterior produsele fiind uscate foarte lent, cãpãtând astfel o structurã stabilã iar ambalarea este manualã. Cantitatea ridicatã de ouã din produs, contribuie la calitãțile inconfundabile la fierbere și gustul deosebit specific gãluștelor  cu ouã. Pastele nu conþin nici un fel conservanți sau coloranþi, timpul de fierbere variazã în funcþie de forma pastelor.
Pastele scurte sunt de calitate premium, producem forme mai populare regiunii noastre ca, spiralele, pãtrate pentru varzã ºi scoici. Timpul de fierbere  este mai lungã decât în cazul sortimentelor pentru supe.

 

Fidea de casã
Pãtrate mari de casã
Scoici de casã
Spirale
Paste late
Melciºori
Fidea de casã
Pãtrate mari de casã
Frunzuliþe de casã
Benzi zimþate de casã
Specialitãþi pentru supe
Rombuleþe
Cuº cuº de casã
   
 
 
Parteneri | Opinii Clienþi | Comanda | Contact

design Modern Visual Graphics, programed by: Lokopi Web